Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

...

Note
titleVigtigt:

Roller kan ikke slettes, kun deaktiveres.
En rolle kan ikke deaktiveres, hvis den er tildelt en eller flere brugere:

Image Modified

Tildel en rolle til en bruger

...