Jos poistat tai muokkaat kapasiteettipistettä EG Optimaze Space -sovelluksessa, se ei vaikuta olemassa oleviin varauksiin EG Worksensessä. Näitä muutoksia ei välitetä järjestelmässä käyttäjille, mikä voi johtaa seuraaviin tilanteisiin:

Kapasiteettipisteen poistaminen EG Optimaze Spacessa

EG Worksensen käyttäjä ei enää näe varaamansa työpisteen sijaintia.

Kapasiteettipisteen siirtäminen EG Optimaze Spacessa

EG Worksensen käyttäjä näkee varaamansa työpisteen uudessa sijainnissa, kun hän katsoo varauksensa sijaintia EG Worksensessä.

Kapasiteettipisteen muuttaminen ei-varattavaksi EG Optimaze Spacessa

EG Worksensen käyttäjä näkee edelleen varauksensa ja sen sijainnin, vaikka kyseinen kohde ei olisi enää varattavissa.